Alba Iulia

Descriere anunt

  • Categorie n/a
  • ID anunt: 16417
  • Zona n/a
  • Suprafata n/a
  • Camere n/a
  • Bai n/a
  • Garaj n/a

Conac la cheie de vanzare, in apropierea Sebesului, Pret 490000 euro

490,000 €

Conac la cheie de vanzare, in apropierea Sebesului.

Conac functional la cheie – Pensiune cu sala de evenimente, livada, parcare, situata la 10 km de Sebes, 20 km de Alba Iulia si in imediata apropiere a celui mai mare teren de golf din Romania.

Cladirea a fost complet renovata in anul 2017, este situata intr-o zona linistita, avand acces facil si rapid pe strazi asfaltate si iluminate public, fiind situata la 3 km de urcarea-coborarea in ambele sensuri ale autostrazii Sibiu-Deva.
Aceasta are dotari si facilitati de lux: granit pe terase si in holurile interioare, parchet lemn masiv in camere, tapet, mobilier nou lemn masiv, capacitatea de cazare fiind de 25 locuri.
Deschiderea la strada asfaltata este de 50 metri liniari, cu un vad excelent.
Proprietatea are o suprafata construita de 900 mp, o amprenta la sol de aproximativ 250 mp, cu o curte interioara libera frumos amenajata cu arbusti ornamentali, sistem de irigatii pe 5000 mp si iluminat al curtii interioare de un bun gust. Accesul de la poarta spre cladirea principala si sala de evenimente se face pe o alee pavata cu piatra cubica de granit. In curtea interioara exista o parcare pentru 15 autovehicule, o filigorie cu masa si scaune de lemn si un barbeque.
In spatele proprietatii se afla o sala de evenimente in suprafata de 300 mp la gri avansat, o bucatarie generoasa, camera centralei pe lemne, centrala care incalzeste ambele cladiri. Tot in spatele curtii principale se afla o livada in suprafata de 3000 mp, cu 250 de pomi fructiferi si vita de vie.
Cladirea principala este structurata pe 4 nivele: S+P+E+M, astfel:

Subsolul este format dintr-o crama restaurant mobilata, hol si spalatorie cu dotari performante.

Parterul este format din bucatarie complet mobilata si utilata, hol-receptie, baie de serviciu, doua dormitoare cu bai private extra-large mobilate cu mobila noua de lemn masiv, doua terase generoase in fata si spatele cladirii, spatiu de joaca pentru copii si loc de servit masa, toata suprafata avand incalzire in pardoseala.
Etajul format din patru dormitoare cu bai proprii si un dormitor cu baia open space spre camera. Aici regasim si 2 balcoane de dimensiuni generoase cu view superb spre dealurile din imprejurimi.
Mansarda care cuprinde un apartament complet mobilat de 200 mp, format din 3 dormitoare si un living, o baie, dressing si o sauna nefinalizata.
Aceasta pensiune reprezinta o investitie sigura pe termen lung, avand o activitate cu profit garantat-multiple rezervari pentru vara si prezinta toate dotarile si imbunatatirile necesare acestui tip de afacere: geamuri termopan cu profil PVC, izolatie termica si fonica exterioara, interfon cu video si control acces, parcare in curte, gresie, faianta, granit, tapet, mobilier din lemn masiv, usi din lemn si vitralii, centrala termica pe lemne cu calorifere din otel, boiler, acoperis tigla, sistem de supraveghere video cu control acces, acces wi-fi si cablu tv, fiecare camera are TV LCD, seif, uscator de par.

Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata.

Pret: 490000 euro

Contact:

Baba Elena

0740 197 476


Cere oferta

PROPIETATI ASEMANATOARE
-

99500,000

Casa Pronto

  • Alba Iulia, Str. Closca nr.10
  • 0740197476
  • casa_pronto@yahoo.com

Copyright 2019 Casa Pronto. Toate drepturile rezervate