Alba Iulia

Descriere anunt

Spatiu de inchiriat pe doua nivele , Zona Centru , Pret 520 Euro.

520 €

De inchiriat: Spatiu pe doua nivele, aproximativ 100 m2, ideal pentru sediu firma, birouri individuale,  salon de frumusete, cabinet(e) medical(e), cluburi after school sau activitati recreative. Initial a fost folosit pentru organizare petreceri pentru copii, inchirieri costume, reprezentanta firma de asigurari si atelier de productie portelan.

Cladirea dispune de curent trifazic, incalzire centrala pe gaz, ferestre termopan, fatada izolata termic; aflata pe o strada populata cu sedii de firme si mici afaceri. Zona excelenta, aproape de centrul orasului, gara,autogara si cetatea Alba Carolina.  Locuri de parcare gratuite amenajate pe strada, vis-a-vis de cladire.  Se poate inchiria ca un tot unitar sau separat, astfel: Camera 1 parter+ Camera 1 etaj si Camera 2 etaj+Camera 3 etaj. In acest caz, accesul se face prin intrari separate.

     Camera 1 parter: luminoasa si energizanta, cu doua ferestre la strada si acces direct la aceasta; gresie, mocheta, spoturi si scara interioara spre camera 1 etaj.

     Camera 1 etaj: luminoasa si relaxanta, cu vedere la strada; gresie si spatiu generos pentru depozitare in perete.

    Camera 2 etaj: luminoasa si linistita; podea laminata, ferestre cu sticla mata. Se poate compartimenta in 2 camere la nevoie. Accesul se face fie din camera 1 etaj fie printr-o alta scara interioara aflata la parter.

    Camera 3 etaj: luminoasa si intima, cu vedere la strada; podea laminata. Accesul se face din camera 2 etaj.  Poate fi amenajata ca bucatarioara.

    La parter se gasesc 2 toalete si alte 2 incaperi care pot fi folosite ca si camere de asteptare. Accesul la acestea este gratuit.

    Suplimentar, se poate inchiria si mansarda, care momentan poate fi folosita doar ca spatiu pentru depozitare. Accesul se face cu ajutorul unei scari interioare aflata intre camera 1 etaj si camera 2 etaj.  Pretul se va negocia separat.

   Casa atasata cladirii se poate inchiria pe termen scurt sau in regim hotelier. Complet mobilata si utilata,cu parter si mansarda, este formata dintr-un living spatios cu smart TV, cablu tv si broadband, bucatarie cu spatiu de servit masa pentru zece persoane, 3 dormitoare, 2 bai si 2 holuri spatioase.  Capacitatea maxima de cazare este de 12 persoane. Pretul se va negocia separat.

Contact:

Baba Elena

0740 197 476


Cere oferta

PROPIETATI ASEMANATOARE
-

99500,000

Casa Pronto

  • Alba Iulia, Str. Closca nr.10
  • 0740197476
  • casa_pronto@yahoo.com

Copyright 2020 Casa Pronto. Toate drepturile rezervate